Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dags morgon...

Då väcktes jag av en
röst i radion... En man
talade franska och jag
begrep vartenda ord...

Jag reste mig sittande upp
valvvaken och lyssnade, jag
trodde inte det var sant, ett
under måste ha hänt i natt...

Igår kunde jag bara lite, lite
franska... Nu förstod jag allt
han sa, jag bara häpnade...

Men så klarnade det till... Mannen
talade engelska, men uttalade orden med
stark fransk accent så i mitt yrvakna tillstånd
lät det för mig som om han talade franska...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-09 17:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så det kan bli! :)
2015-09-10

    Dan Myrbeck
Tre biä, maj fränd!
2015-09-09

  Eva Helene VIP
Så synd, hade ju varit fantastiskt att få vara med om ett sådant under! :)
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt