Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa Lejonhjärta

 

 

Han speglar sig nyfiket

i dina ögon.

En identifikation av honom själv.

 

Jag sitter mitt emot 

och känner

hur ditt lejonhjärta växer.

 

Av kärlek och omsorg

till din son,

när ni två ser på varandra. 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-09 21:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-09-10

  Ingrid Trolle
En fint skapad bild
av kärlek
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP