Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

En vacker ung tös från mellerud
Drömde hon blev påsatt av Gud
Men det var inte vår fader
Som särade på hennes vader
Men jag, herrens sändebud!




Bunden vers (Limerick) av Robbox
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-09 21:34



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Är det så jungfrufödslar går till måntro?
2015-09-14

  L.byström
Gud va kul!!
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox