Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker vit ängel kom ner flygandes


ifrån himmelen den blå

Någon knackar på din dörr

Du öppnar dörren då du märker att en skimrande vit ängel

tydligen kommer och dig hälsar på

En vacker vit ängel, vacker som få

Välkommen in, säger du ödmjukt till henne eftersom du nu

är nyfiken så

Undrar vad som händer, och vad som står på

Och då hon bara kommer fram och kramar om dig

med sina stora vita fjäderbelagda vingar

och kysser dig på munnen vaknar du bryskt upp

ensam hemma i sängen

Klockan ringer högt

Dags för dig att till jobbet gå

Du tänker Åh, du dystra värld

Varför plågar du mig såhär då du vet om att jag vill

hålla någon så kär

Dumma drömmar som ömmar...

En vacker vit ängel kom ner flygandes!

Ken Cassel
10/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-10 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel