Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten stilla nattlig vädjan till dig som är ämnad för mig att komma till insikt om att om du väntar tillräckligt länge så kanske jag ej längre finns kvar för dig ...


När dagen saktar in ...

... och skymningen
det sista ljuset släcker ut
inför det mörker
som under kvällen
förbereder
den kommande natt
som tar vid
när dagen når sitt slut ...

Då känns tomrummet
som i din närvarande frånvaro
bränner sig in
i varje skrymsle och vrå
inom hela mig
lite som ett grymt skämt
vilket bidar sin tid
bara för att ...

... beröva mig 
den efterlängtade sinnesfrid
du får mig att känna
när du väl är nära tätt intill ...

Likväl jag vet
att när du en dag
mig verkligen möter
och fångar det perfekta ögonblicket
tillsammans med mig ...

... är tomrummet 
jag känner inom 
redan länge sedan
intet annat än ett minne blott ...

... och när kvällen
övergår i natt
du är nära tätt intill ...

Dig som är ämnad för mig
så som jag jämväl är för dig ...

Då kommer vi 
båda somna gott 
i vetskap om
att när vi vaknar
nära tätt intill varandra
vi kan
gråta alla våra tårar
och 
skratta alla våra skratt ...

... varje dag
under resten av vårt liv ...

Du fattas mig 
mer än några ord
någonsin skulle kunna
förmedla innebörden av till dig ...

... ens om du
redan känner mig ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-09-10 03:53



Bookmark and Share


  Margit Grell
Vackra, berörande toner!
2015-09-15

  Hanna Mari Wallin
blir väldigt berörd av orden dina

kram
2015-09-10

  Amari
Jag ryser och får en klump i halsen,
och mina ögon som tårats över dina ord, släppte just sin första känslostormspärla som nu glidit ner och landat mellan dina ord.

Bokmärks direkt!!
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP