Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleka toners klang

 

Under en olycksbådande himmel

blottar 

en förgörande silverblå fjäril

sina vidsträckta vingar

 

och

 

sveper in människors öden

i en mäktig kokong

 

På andra sidan havet anas ljuset

men ur bråddjupen hörs

strömvirvlar

sjunga sorgernas sång

 

En hyllning 

till de döda

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-10-14 11:40



Bookmark and Share


  Jimmy B Bergquist
Melankoliskt vackert du skriver. Påverkar hjärtats rytm
2015-12-15

    ej medlem längre
'En hyllning till de oskyldiga döda,
ord som bär sorg.
2015-10-28

  Ljusletaren
Så mäktigt fint ordat/ kram
2015-10-20

    ej medlem längre
Ärevördigt!
2015-10-19

  Lars Hedlin
berör djupt inom! kram
2015-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande och sorgset...
2015-10-18

  Heikki Hellman
Människan är grymmaste av alla djur. Svårt har blivit mig också att fatta faktumet att religionernas händer är röda av blod.
2015-10-16

  Änglaögon
Fina rader.
2015-10-15

  Ingrid Trolle
En mycket vacker
och empatisk text
över alla de offer
som kriget skördar
2015-10-14

  Chawa VIP
Stor dramatik om förödande människoöden i en värld av kaos gör att känslosträngen skälver djupt inom... Mycket fint framfört!
2015-10-14

  Blomma-Stjärna VIP
en storslagen text
full av empati!!!
2015-10-14

  ULJO
Ljuvlig text
2015-10-14

  Eva Helene VIP
Vilken vacker och empatisk text!
2015-10-14

  stig wikman
En underbar text
och tanke.

KRAM FRÅN STIG.
2015-10-14

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2015-10-14

    Birgersdotter VIP
Sorglig och vacker på en gång.Rymmer stor humanitet.
2015-10-14

    ej medlem längre
Människan lär sig aldrig att i krigets följdverkningar är alla förlorare.
2015-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om situationen i världen!
2015-10-14

  Quasimodo
Ett smärtsamt och sorgligt uttryck för de flarn vi är i tillvarons vindar!
2015-10-14

  Magdalena Eriksson VIP
flyktingarnas sånger
smärtan att bara se på
känner orden inom
inte slå
mer vibrera sorgset
2015-10-14

  louisegirl
Stort vemod men så vackert
2015-10-14

  överlevaren VIP
Vemodig... fin text!
2015-10-14

    ej medlem längre
En text med stor innebörd....
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP