Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogslängtan eller Sexfrustration


Älskogslängtan eller Sexfrustration.
Ja, så kan det nog benämnas…

Mina händer vet hur skönt det är
att ta på en kropp full av liv och känslor.
En kropp som tillhör en människa min kropp dras till.

Mina händer ropar efter hud
som vill låta sig smekas.

Mina fingrar längtar efter
att få utforska någon annans.
Mötas, känna värmen, slingra sig runt och krama.

Mina händer, som får samsas med mina läppar,
om att lära känna dig.
Hur du känns och hur du smakar.

Och över känslan och smaken av dig,
ligger doften av dig som ett moln och extrakrydda.

Sexfrustrerad?
Visst,
när man en gång fått vittring på kött!

Men celibat en tid
kan också ge en extra krydda.




Fri vers av Amari
Läst 300 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-09-11 18:33



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En längtans poesi full av förväntan och lust till livet. Fint och bra
2015-10-16

  Ollle
oj den texten lockade fram fantasin, instämmer med tidigare behagligt berättat!
2015-09-16

  Maggi
åh, så underbart!
2015-09-16

    ej medlem längre
Åh sinnlig, fylld av behagliga rader.
2015-09-14

  louisegirl
Vackert och naket i innerlig känsla
2015-09-11

  Heikki Hellman
Ärligt, vackert, behagligt berättande!
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari