Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustarnas karusell

Full av liv
Full av optimism
Full av kärlek
Det är du

Och din givmildhet
att dela med dig av detta till mig
är obeskrivlig

Vad får dig att ge mig glädje
närhet
en välkomnande famn

En tolerans och förståelse
och ta mig som den jag är
Inte alltid lätt att begripa sig på

Svängningar i humör och tanke
kan få vem som helst förvirrad
Förvirrad
men kanske också nyfiken

Nyfiken på vad som bor i mig
och mina tankar

En berg- och dalbana
Ett spökhus
likväl som lusthus

Kittlar och skrämmer
på samma gång

Nyfiken och modig
kan få en tur
i fantasiernas
och lustarnas karusell

Men
kanske inte helt smärtfritt




Fri vers av Amari
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-12 14:06



Bookmark and Share


  aol
Just såsom man är inom sej själv bra och så berörande fint skaldat vännen.
2017-03-02

  StinaJ VIP
Jag tror det är kärleken, det måste vara kärleken som äntligen har kommit och orkar lyfta och bära alla de där känslorna som rusar runt. Det känns tryggt.
2015-10-16

  louisegirl
Tänkvärd och fin text
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari