Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett inte så ensamt rum - (bilden hittad via google)


knutar som trasslat

du drar i små trådar
hittar knutar som
trasslat och du
knyter upp
knutarna
reder ut
trasslet

du drar dig inte för
det tuffaste trasslet
och använder alla
möjliga och
omöjliga
verktyg
reder ut
frigör

tack
och
kram




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-10 21:59



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Fick mig att tänka på att; "När det är rätt är det lätt!
2015-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin text till någon!

2015-09-11

  Lars Hedlin
Bra skriftat om hur livet kan linda in sig...
2015-09-11

  Angela Bohlin VIP
Fin text...där det finns tålamod...finns möjligheter
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP