Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid och liv


Liv och tid

Vattenkannan stod nära henne
full i vatten som nu äntligen
skulle bidra till mera liv

Hon hällde av full kraft
vattnet fullkomligt längtade ut
I strid ström från kannan ned mot livet

Ja, denna dagen bidrog med
Ytterligare tid..




Fri vers (Fri form) av flickan i spann
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-11 11:47



Bookmark and Share


  flickan i spann
Tack!!
2015-09-12

  Lars Hedlin
Stark som tusan! Bra framfört!
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann