Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svängom

Dansande känslostorm
över golvet
en snurr, en svängom i parken
Valsande tankepar
under himmel
två steg fram, ett steg på marken

Swingande rotation
runt mitten
ett kast, ett hopp i vädret
Kokande känslor
studsande nära
två steg bakåt, ett steg på lädret

© Björn Blomqvist




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 160 gånger
Publicerad 2015-09-11 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist