Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttre tystnad

Låter ångesten
tysta mun
I bruset av ett eko
från samtalet
av mina inre
röster...

@ Björn Blomqvist




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 177 gånger
Publicerad 2015-09-11 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist