Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag grät aldrig utåt

jag grät aldrig utåt
men desto mer inåt
där rann tårarna
och samlades
till sjöar av is i
bröstkorgen
i magen

jag grät aldrig utåt
men desto mer inåt
där rann tårarna ut
i musklerna gav
mig fysisk
smärta

annars som
förlamad

jag grät aldrig utåt
men desto mer inåt

och destruktiviteten
vattnades väl
växte sig
stark

jag grät aldrig utåt
men desto mer
inåt




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-11 21:54



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bra dikt om stark återhållen smärta. Nog skönare om man kan gråta utåt!
2021-05-02

    Zernatiah
Det sägs att dem tårar som man sväljer smakar bittrast . Stark text!
2015-09-17

  Lars Hedlin
Berör inom!
2015-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2015-09-12

  Maiah VIP
Starka ord som man kan drunkna i
2015-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP