Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att ringa det där samtalet

Man lyfter luren
slår de rätta siffrorna
andas djupt....väntar




Bunden vers (Haiku) av Nettan
Läst 685 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-21 22:43



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
Jag tycker att det här är en av dina bästa och vill gärna se den utvecklad. Men den är bra som den är också:)
2007-02-07

  DanSan
Och skit vad alltting gick fel
gjorde det precis . . .
känner mig som en död
sand var allt jag kunnde andas!!!
Förstockad, kvävd, andnöd . . . död
2006-04-21

  hallonbåt
Super bra!
men skulle tycka att det räckte med
'konsten att ringa det samtalet'

nått måste man ju skriva:)
2006-04-21

    tapetklister
och ibland lägger man på innan någon svarar :P

träffande text! :)
2006-04-21

    Jess81
jag blir alldeles kallsvettig bara av att läsa om det. =)tänk vad ett litet telefonsamtal kan vara läskigt ibland!
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan