Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömn

 

ögonlock som faller 

tyngden av min kropp

 

nattens tystnad 

 

jag kan höra den

 

i ena stunden härvarande

i andra...

vem vet var vi vandrar

under sömnens grå timmar

 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-13 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta