Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På spaning med motorsåg

Vi kunde inte riktigt urskilja skogen.
Ändå var den där.
Vi fällde ett träd. Skogen var kvar.
Vi fällde ett till. Och några till.
När försvann skogen?
Vilket fallet träd fällde skogen?

Vilken fallen människa
fällde mänskligheten?
Vi kunde inte riktigt urskilja mänskligheten.




Fri vers av Tommy M
Läst 572 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-09-13 10:50



Bookmark and Share


  Minona
Så bra! Så bra!
2018-02-13

  Anya VIP
Mycket bra. kort och kärnfullt med tydliga bilder.
2017-10-17

  Evelyn Falk Möller VIP
I min värld heter han Stefan Löfvén...
Han fällde inte bara människorna utan hela Sverige.
2015-12-18

  Ingrid Trolle
Mycket tänkvärda ord

2015-12-06

  karenina VIP
Bra. Tänka efter före
2015-12-05

  Magdalena Eriksson VIP
Bra jämförelse. Skruvad boll som går i mål.
2015-11-29

  Nanna X
Filosofisk. Oj vilken produktion :-)
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M