Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord för ord försöker jag förklara för dig

hur jag känner när jag är tillsammans med dig
Hoppas att du lyssnar riktigt ordentligt nu
Vad du har för inverkan på mig
För, för varje stund som går delar du ju alltid med dig
utav din positiva energi vilket får mig att må
så otroligt bra och känna mig
så otroligt lycklig och fri
Som om jag vore ett sött litet honungs bi
som lever i en förtjusande sång
En vacker melodi där det är du och jag och vi
som tindrar i vårat omfång, gång på gång
Lyser upp överallt vi går
Så känns det i alla fall
Vill därför inte längre ha någon annan än dig
Snälla du
Ta mig nu med storm som om du känner som jag
Gör du inte det finns risken att jag får ett litet sår
eftersom min kärlek till dig just nu
är helt enorm...

Ord för ord försöker jag förklara för dig!

Ken Cassel
13/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-13 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel