Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att lägga i minnet

Ett löv i vinden det flög
Viskade ömt att jag dög
Trots att min sommar också var över
Jag lägger de orden på hög




Fri vers av Amari
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-14 17:51



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Flytande ordklang i ditt lilla poem.
2015-09-14

  aol
Så fint skaldat vännen,
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari