Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Candy är en söt sak

Går inte att komma ifrån
Riktigt vacker
Det tycker i alla fall alla killarna i skolan
som för henne är så svag
I hennes närhet smälter de alla som om de vore
gjorda av choklad
För henne vill de mer än gärna ha
Candy själv känner sig bara smickrad och glad
över denna uppmärksamhet som hon får ifrån killarna
i skolan varenda dag
Mår bara bra, då livet leker...

Candy är en söt sak!

Ken Cassel
14/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-14 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel