Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


TANKAR

kom ta mina tankar,
ge mig sen dina

tanken slår oss,
vi har dörren på glänt
välkommen in

här finns enighetens helhet
solidaritetens fredlighet
genom en evighet av medmänsklighet,
så mänskligheten räddas

tankar som kräver rättvisa
rätt visa ord i rätt visas melodi
då dunstar melankoli

tankar, med rötter av ansvar
vingar av oberoende

tankar om att leva,
istället för hur man ska överleva

tankar, annat än bensin

ta mina, ge mig sedan dina....

TANKAR




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-14 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl