Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov nu!

Min mamma sa
"Robban, det är dags att sova"
Jag sa
"Men jag vet inte hur"
Hon sa
"Åka till slutet av trött och sväng vänster"
Jag åkte till slutet av trött men jag var supernyfiken så jag svängde höger.
Där stod morsan och skrek
"SOV NU"




Fri vers av Robbox
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-14 16:01



Bookmark and Share


  L.byström
snyggt!
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Robbox
Robbox