Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag


Du är den första på länge ...
Som får mig att känna.
Som får mig att längta.
Som får mig att tråna.

Du är den första på evigheter ...
Som får mig att hoppas.
Som får mig att tro.
Som får mig att vilja.

Är du redo att kliva ut ur skuggan och möta mig i ljuset?
Törs du sänka garden och ta min utsträckta hand?
Har du modet att släppa taget och falla fritt?

Är jag redo att lämna ensamheten bakom mig?
Vågar jag omfamna kärleken som uppenbarat sig?
Är jag modig nog att ta emot förälskelsen som drabbat mig?

Är vi redo att blotta allt?
Är vi villiga att riskera allt?
Överlever vi om vi förlorar allt?




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2015-09-14 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP