Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En brud jag kännde 89.. Har hennes foto, men det är mitt..


Pratade med ett Kärleks föremål

Saken är den att jag var inte så snygg
Men kär var jag, då!
Idag är min tanke annorlunda
Kanske inte..




Övriga genrer (Kåseri) av Federico Romano
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-14 20:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det hör till det mänskliga att tvivla ibland....
2015-09-19

  Ingrid Trolle
Tvivel. Och
man ler :)
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano