Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullt hjärtvederlag till miljonärslinjen

Öppna ditt hjärta
för Syrian smärta
Ungefär så fjärtade
en röstfjäskande
Egotrippad stridshingst
ut med sin falska tungtingest

Att tillåta denna vampyrkruka
att suga blod från hjärtsjuka
Eller de med cancer kanske reumatism
är att godkänna hänsynslös tankefascism
Som också ses i hans introducerande av arbetslinjer
och mördande av överlevnadsviljor

Att inte förstå denna nazism
gör att den återföds till vår existens
Tillåter vissa utsatta på hemmaplan
GASas i TRE BLINKAnde garn
Fas 1 fas 2 fas 3
som slutligen blir torterande begravningsbrev

Att svenskarna inte sett
inte förstått
Att denna egoistiska man
med fuskande RUTer av städ-damm
Vill döda ROTen till det goda
får dem att framstå som idioter




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-14 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så länge man har det bra själv blundar man för de sämst ställda, de som inte finns enligt våra makthavare.
2015-09-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP