Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


STRÖMMEN GICK JUST

strömmen gick just
så nu kan jag höra strömmen forsa

vattnet under bron
watten dog i min dator

så låt oss vandra i en vacker skog
låt oss andas din kraft moderjord

lys upp mörkret sol
vi öppnade fönstret, log

tröttnade på tröttheten
kände allt vad lust heter

öppnade öppenheten...

STRÖMMEN GICK JUST




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-16 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl