Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

timglas

vi är ovisa,
piskar ord mot kinderna
tills någon vänder sig om
tills någon inte orkar mer
Vi kan låtsas att allt är okej,
Men under skinnet känner vi annat.
Det är annorlunda nu.
kanske försent?




Fri vers av rockenroll blåa
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-16 17:38



Bookmark and Share


  Maggi
Så bra!
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa