Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolerans

För att kunna

bli tolerant

måste man

ha konfronterats

med det

man inte tidigare

känt;

och sedan vara i stånd

att gilla det

man därefter sett

och känt




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-16 23:05



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Så rätt!
Mycket kloka ord
Vi behöver mycket
mer av Tolerans

2015-09-17

  Magica VIP
Den här tålde att grubblas över, tänkvärd.
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP