Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av tre ensamma män och deras hundar


En man och hans hund

En man och hans hund

Ett strävsamt ganska gammalt par, tillsammans har dom vandrat kring i sina dar.
Att nosa på staden, nosa på landet och dess gröna ängder, något dom kan göra i längder.
Alltid tillsammans på livets långa färd, det slår allt i denna vrickade värld.
De är varandra trogna vinter, vår, sommar och höst.
Skänker värme, kärlek och inte minst tröst.

Sitta och glo på människor som stressar förbi i en rusande eller stapplande fart, allt blir suddigt sedan helt klart.
Motionera och andas in luften och vifta glatt på gumpen, gör till och med gubben lite mindre trumpen.
Att känna varandras hjärta slå i en frihet som bara finns mellan dom två, det kan ingen annan i nattens mörker förstå.

En man och hans hund




Bunden vers (Rim) av Helenaaa
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-17 10:58



Bookmark and Share


  louisegirl
Åh så fint skrivet
Gillar!
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Helenaaa