Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslorna flödar


Att - jag vet ingenting men drömmer ändå

ATT - Jag vet ingenting men drömmer ändå


Att känna sig suktad av ett tågspår med öppet staket, kan bara hoppas att den tanken smet.

Att hata sig själv, vara uppriven och i tusen bitar, önskar att ge sig själv nitar på nitar.

Att vara här och nu i en snurrande karusell, bli yr av förtvivlan och ge livet en smäll.

Att ha tak över huvudet eller hemlös under hösten vara, är frågor som inte står klara.

Att tro jag älskar livet i grunden, tanken skänker tröst för stunden.

Att börja se och älska den man egentligen är, världen kommer till mig här.

Att klara mig själv och leva utan man, är något jag tror på och vet att jag kan.

Att drömma går bra, men tankar och känslor spökar runt dag för dag.




Bunden vers (Rim) av Helenaaa
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-17 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helenaaa