Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen som brinner

Ute och kör i natten
Har inget mål, vill bara inte hem
Där är tomt, ingen som väntar
Ingen som längtar, bara tysta rum

Att komma hem är som att slänga bensin på elden
Elden som brinner i mig, och som aldrig verkar slockna
Ingen eld som utav kärlek
Utan smärtans eld, matad med minnen

Det var där allting utspelade sig
Det var där scenen var för ditt skådespel
Du spelade din roll bra alltför länge
Blev förälskad i den karaktär du dig iklätt
Inte i den person du sedan visades vara,
en person utan just karaktär

Nu försöker jag fly från allt det där
Och ändå sitter jag här,
körandes mil efter mil
Och fyller bilen med mina tankar




Fri vers av Amari
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-17 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari