Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanjoner

Kanjoner i ditt ansikte
Karvade
av den ständigt strömmande
tiden
Den ständigt slående
pendeln

Jag kupar mina händer
sträcker ut
mina stråtunna
armar

Vattna mina åkrar
Låt mig
leva
en liten stund till




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-09-17 22:49



Bookmark and Share


    Svarte Petter
funkar för en spetälsk jesus. Gillar.
2015-09-24

  Maiah VIP
Helt underbar!
2015-09-20

  KYREUS of Sweden
Special requests
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP