Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradis City


Han hoppar in i en taxi och säger glatt
Ta mig till Paradis City
Ta mig dit är du snäll
För jag har hört att där är alla flickorna så pretty
Så vackra och söta så
Som en karamell
Så dom vill jag nu gärna träffa på

Okej
Paradis City nästa
Paradis city där flickorna tycker om att festa
för det mesta
Ska bli, Sir

Sedan tryckte taxichauffören på gasen så att hans
svävare till farkost fick upp farten
Och vips så var de redan framme i Paradis City
där var och annan sötnos gick omkring
halvt naken
Visade naveln

Mannen i bilen betalade taxichauffören då
utan att säga ett endaste ord
Inte ens ett litet Hej då!
För av det han fick se när han hoppade ut
ifrån svävaren gjorde honom helt tagen
Ja, han blev som helt galen
Lyrisk
Ungefär som den kärlekskranke kusen
Pär i hagen

Och på en stor skylt så står det
Välkomna till Paradis City där alla flickorna
är så pretty
Då stämmer legenden eller myten ändå
Yippie!!!

Ken Cassel
18/9-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-18 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel