Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

347.DU ...... framför mig ...

så nära och så långt borta

DIN_VÄRLD_FÖRTUNNAS

och min barnatid i dig
försvinner i en ström
av dina bleka drömmar
fryst ögonblick .............
inom några sekunder
blixtrade PHOEBUS_SKUGGA !
rörde läpparna och som omtumlad
din andning kiknade...
pupillar breddes ut
och ETT LEENDE_AV_OSIRIS
grumlade resterna av blåa ögon ..

BLÅA ÖGON AV HIMLEN!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-18 19:11



Bookmark and Share


  petter rost
Phoebes, Osiris - deras följen rör sej i bakgrunden... solar, olycksbådande skuggor rör sig över en tveksam himmel

"... framför mig ...
så nära och så borta

DIN_VÄRLD_FÖRTUNNAS

och min barnatid i dig
försvinner i en ström
av dina bleka drömmar"

Detta är ett mäktigt poetiskt ackord, det darrar och klingar av innebörder. Man brukar säga att en orgelmusik kan brusa – den här musiken skriker, sjunger, berättar, vädjar.

Ditt drama 347.DU... skriver sig för alltid in i min poesihimmel - utan blåa ögon.
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP