Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändring tror jag

Skjut mig i nacken när jag står vid rödljusen, skjut mig i nacken igenom skuldran.
Frys ned allt vi var, så det förblir.
för vi har förändrats du och jag.




Fri vers av rockenroll blåa
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-15 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa