Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hata sig själv

Det där fula
Som verkligen smakar illa i munnen

Det där svidande som hänger kvar
Som är så starkt att det går att ta på

Det där svarta
Som även får den mest rakryggade att rygga tillbaka

Det där tragiska
Som är för tragiskt för att ens sörja

Det där hindret
Som tar en evighet att komma runt till dit man vill

Det är jag.




Fri vers (Prosapoesi) av Niz
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-19 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz