Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flugan

 

det vanliga är antecknat

i rullar som en gång i tiden

lästes

 

levdes

 

 

det förlovade landet

i det tredje ögat

kärlekens

 

 

jag klär på mig varje morgon

stirrar mot löftena

 

knyter flugan

 
allt hårdare                         




Fri vers av cilax VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-09-20 01:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kändes häftig att läsa
tyckte om
2015-12-04

    skamfilad
Riktigt snyggt!
2015-10-06

    Tommy M
Inte ett onödigt ord, klarhet, öppenhet - och att fundera på. Kan inte begära mer. Bokmärker. Grattis till en superb dikt!
2015-09-20

  i af apa
instämmer
med Nanna x...!
2015-09-20

  Nanna X
Dikten snör åt sig själv som flugan på slutet, kusligt effektfullt...
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt