Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldstund

höstsolstrålar ser dig
Gör det vita vitare
Ger dig en extra varm kram
Inom dig finns glädjehopp
Livet är fullt av nu
Glöm aldrig stunden
höstglädjen
Som färgar löven gulröda
Livets guldstund




Fri vers av Dito VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-20 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra ord!
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP