Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


En Skog Växte Den Natten

det var som om jag inte förstod det vi hade
fram tills min gamle vän,
min bror hängde i nacken

en skog växte den natten
jag stod själv vid min backe,
som jag var tvungen att bestiga

hungern var en pina
som ett mörkers straff det likna
som en sumpad chans som vinka

när min bror hängde i nacken
en skog växte den natten....

V.I.F




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-20 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl