Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar tankar

virrvarr av tankar

igen

sorterade och osorterade

absorberande 

en hel del utnötta

samlat dem till en vacker

gobeläng av moln

i mitt fönster

ser världen

genom månsken

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-20 22:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackra tankar...fint...
2015-09-22

  Annie b'larsson VIP
Bara får en känsla av att du kommer alltid klara dig Sanna, för genom din konstnärsblick, ser du den fantastiska världen som är så lätt att missa, men som alltid finns där, till stöd och till tröst.

Mycket vacker dikt..
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP