Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än en enkel term

att vara utan värde
se tomhet i spegeln,
dra fingrar över ben och känna
inget
bara öken, ödemark

att svettas men frysa
vakna i en sjö,
instängd i kylan
och känna inget
utom ben som viker

att krypa på kakel
gömma sig i sig själv
skaka, vänta, på något,
inget
det som inte är nu

att bära lögner
se en främling le,
gå på svaga ben
låtsas känna, känner
inget




Bunden vers av ChampinjonernasChampion
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-21 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ChampinjonernasChampion
ChampinjonernasChampion