Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Readers anonymous

Med tysta fjät i natten

tassar de in

de små nissar

som läser

mina små rader

Helt spårlöst

trippar de in

och läser

mina tankar

utan att lämna

ett spår efter sig

Varför läser de

Vad tänker de

Vad ger det dem




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-22 01:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Du sår spår i Cybervinden!
:-?
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP