Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min pojk

mörker
Hjärnhav som blänker tomt
Du i dimma
fyrljuset når inte in
du behöver hjälp ner i båten
som ska föra dig genom tjockan
Mina ord glittrar och ditt hav får mer färg
dina ögonljus tänds
Jag ler med hela hjärtat
För du är den vackraste soluppgången i mitt liv




Fri vers av Dito VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-22 14:07



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Mycket fint skrivet
2017-07-15

  mare VIP
Fin dikt
sista raden
suverän!
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP