Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnena håller dig ännu vid liv



Din outsinliga kärlek till mig rusar runt
och glöder ännu bland mina sinnen

Och dina fingertoppars smekningar ligger grunt
under min hud och väcker kroppens minnen


Bakom ögon slutna
lever du närhelst jag törstar, och jag ser dig klart
Orden förflutna
liksom dina andetag, men ändå hörbart


Din inbjudande doft jag förnimmer
din smak likaledes
Om älskog de påminner
den känslan ombedes


Så rör vid mig
känn hur jag längtar och vill
Behöver dig
nu
nära
här tätt intill







Fri vers av Amari
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-22 21:45



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ett flöde som verkligen förmår beröra
och väcka känslor till liv inom ...
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari