Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Winston Grahams: Poldark!

Att läsa en spännande och
en intressant bok är som att
ha ett samtal med sin bästa vän...
Den får en att skratta till, ibland till och med
att gråta rakt ut, och man måste bara vända
blad till nästa sida för att få veta vad som
händer sen, man glömmer tid och rum,
man hör inte när någon på kallar på en,
för omvärlden finns inte... Så känns
det när man har hittat en bok som
passar en mer än väl man har
hittat sin tvillingsjäl!

En författare som skriver så att inne-
hållet fångar en så är Winston Graham.
Jag har läst alla hans böcker 12 stycken
som handlar om familjen Poldark. De har
blivit en teveserie, visas i TV1 om lördagarna...
Se den, ni får följa med på en hissnande färd i
Cornwall i 1700-talets England, intriger, bråk,
ojusta affärer, kärlek, svartsjuka, avundsjuka,
motgång, medgång, otrohet, ja allt som finns
på den mänskliga skalan finns med...
Aidan Turner, irländare, har
huvudrollen som Ross Poldark...
Är mer än bra... Se den, följ den...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-22 20:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket fin recension!
2015-09-23

  Lars Hedlin
Tackar för detta!
2015-09-23

  Eva Helene VIP
Nu blir man ju nyfiken, tack för tipset!
2015-09-23

  Irene Åberg
Hej*Ewa-Britt DET*BÄSTA*
Poldark*är den Bäst Tv Serie*
Spännande jag här finns allt*Kram

2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt