Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ölsmaken på hans tunga som letar efter min

De stora händerna, med fingrar som är minst tre centimeter längre än mina, runt min midja och det blir varmt både utanpå och inuti. Skäggstubbet som river mot min kind när han är nära. Då är han lagom nära. Ölsmaken på hans tunga som letar efter min och det vinglar och allt snurrar för oss båda fast vi försöker stå stilla. Jag tycker inte ens om öl. Men på h a n s tunga smakar det allt annat än illa.




Prosa av Amanda Cedervall
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-22 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Cedervall