Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra ben i en enda röra


Båda nakna
så nära man kan komma
din rygg mot väggen
och jag mot dig
våra ben i en enda röra
jag har ansiktet mot ditt bröst
andas in din hud
och hör hjärtat som pumpar där innanför
jag tänker
att det här är det bästa
och du säger
som om du hört mina tankar
”Det här slår allt.”


Och det gör mig så glad
att du kan säga så
att det är just jag
som ”slår allt” enligt dig
euforisk
skriker jag ”DU ÄR DET BÄSTA JAG HAR!!!!”
inombords
som om att du skulle höra
fast jag inte säger det högt


Imorgon
när du inte är med mig
ska jag blunda och låtsas
att jag har ansiktet mot ditt bröst
och dina armar omkring mig
föreställa mig dina djupa andetag
ovanför mitt huvud
andas i takt
och somna i lycka




Fri vers av Amanda Cedervall
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-31 09:32



Bookmark and Share


  Amari
”Det här slår allt”
Precis så vill man känna...varje gång... varje dag...
Underbar och varm text!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Cedervall