Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under täcket

Noll centimeter ifrån mig, under samma täcke som jag, ligger han och andas tungt i min nacke. Naken. Jag är också naken och jag känner hans varma framsida mot min lite svalare baksida. Somnar så. I hans famn.
Och när han omedvetet, mitt i natten och i sömnen, drar mig närmare intill sig och försiktigt lägger mitt huvud på sitt bröst, kan jag inte bli annat än lycklig fast jag, varje gång efter att ha blivit väckt, ligger där i timmar utan att kunna somna om.




Prosa av Amanda Cedervall
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-22 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Cedervall