Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuling

 

Att fånga och hålla fast

lyckan 

är som att försöka

fånga och hålla fast 

vinden

 

Den rör vid dig

sveper förbi

och lämnar dig

rufsig i håret




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-09-23 15:59



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så kan det va..fint skriven.
2015-09-29

    ej medlem längre
Alldeles underbart fint skrivet..
2015-09-29

  ULJO
Tjusigt
2015-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, lyckan lämnar spår...fint skrivet...
2015-09-25

  Lars Hedlin
bra och stark i insikts ton
2015-09-25

  Ingrid Trolle
Härlig poesi!
2015-09-24

  Eva Helene VIP
Så sant och här förmedlat i skön poesi!
2015-09-24

  Chawa VIP
Tack o lov för rufsigt hår lite då och då i livet! Fint och mycket tänkvärt skrivet!
2015-09-23

  Bo Himmelsbåge
Joo... så är det... men ändå gör vi allt
för att lyckas... kanske bäst att låta vinden komma o gå som den vill...
Fint skaldat!
2015-09-23

    ej medlem längre
... och är man belåten kanske den kommer åter.
Gott.
2015-09-23

  BillyTheKid
Snyggt!

2015-09-23

    ej medlem längre
Vackra ord.
2015-09-23

  RitaBrunner
Wow wow wow!
Den här har du lyckats bättre än bäst med!! Insiktsfullt flyter orden som en vårbäck. Sparar!
2015-09-23

    ej medlem längre
Bra och vackert skrivet detta ..
2015-09-23

    Dan Myrbeck
Bra aforism-metafor.

Ju mer man försöker,
desto sämre lyckas man.
2015-09-23

  surface to air
Fint!
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP