Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel resa





du drar hårt i mitt hår

pressar mig ner mellan dina lår

mot ditt glödande sköte

sker vårt spännande möte



i en häftig och brutal färd

vidrör mina läppar din värld

en vackert härlig portal

som blir min heliga graal


jag låter då min tunga röra sig

som befinner sig här endast för dig

likt en kobra som hugger till

och jag vet precis vad du vill


energifyllda seismiska vågor

jordbävningsliknande rörelser

transversella rörelser i hela dig

din orgasm svämmar nu över mig



du smörjer nu fint mina läppar

med ditt dyrbara smakrika vin

jag älskar att se dig njuta

då jag får polera dig fin


du ler nu så sexigt mot mig

du är avspänd och fridfull

ögonblicket för mig är äntligen här

för att ge dig ett oförglömligt knull










Fri vers av BillyTheKid
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-23 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillyTheKid
BillyTheKid