Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

armbrytning i livets skola

 

"Armbrytning"

säger du på ditt speciella sätt

ler och glittrar

Guldhjärtat

vi bryter arm

än är jag den starkaste

än finns jag nära

känner att tid är

att släppa lite av övertaget

 

släppa dig

 

en dag när jag inte finns

när något annat tar vid 

då du måste stå upp för sig själv

då gäller det att vinna kampen

men

må du aldrig behöva kämpa ensam

det är min största oro

världen är brutalt grym

men du är det aldrig

ska ge dig spikskor, brynja, hjälm

och svärd 

innan jag kan ge mig av 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-23 21:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, barnen behöver utrustas för att klara livet i världen...det är vår uppgift som föräldrar...mycket fint skrivet...
2015-09-25

  Annie b'larsson VIP
Ömsint och klokt om det käraste man har.
2015-09-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
tät varm skrift med
fin känslighet
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP